Juwelier Goudsmid Arn van Ess
De andere juwelier
 
 
Home
Horloges
Sieraden
Trouwringen
Goudsmid
Reparaties
Aanbieding
Links
Nieuws
Informatie
Reparaties
AL uw reparaties zijn bij ons in goede handen. Binnen onze professie als juwelier treft u diverse disciplines aan :

Goudsmid
Diamantzetter
Horlogemaker
Klokkenmaker

De Goudsmid

In tegenstelling tot wat algemeen gedacht wordt, verwerkt de goudsmid niet alleen goud. Een goudsmid vervaardigt en repareert sieraden in allerlei duurzame materialen, zoals goud, zilver, platina, titanium en edelstaal. De term Edelsmid dekt de lading dan ook eigenlijk beter.
Het goudsmidsvak is een eeuwenoud ambacht waarin, ondanks de voortschrijdende techniek, weinig veranderd is. Het echte handwerk en het vakmanschap is nog steeds waar het op aan komt.

Sinds kort hebben wij echter de beschikking over lasertechniek. Dit geeft ons vooral bij fragiele en antieke voorwerpen de mogelijkheid deze toch te repareren. Maar ook bij deze techniek geldt; vakmanschap is meesterschap.

De Diamantzetter

Iedere goudsmid kan "een beetje" stenen zetten, maar eigenlijk is het zetten van briljant en edelstenen een specialisme. Onze goudsmid/zetter is zo'n meesterzetter. Of het nu nieuw werk betreft, of restauratie, het is altijd perfect uitgevoerd. 
De Horlogemaker

Ook uw horlogereparaties zijn bij ons in goede handen. Onze horlogespecialist beschikt over de nieuwste apparatuur en
up-to-date kennis om voor alle merken, elke voorkomende reparatie uit te kunnen voeren. Altijd met prijsopgave vooraf.
De klokkenmaker

Klokken, zowel staande klokken, hangklokken als tafelklokken, modern of antiek worden door ons onderhouden en hersteld. Of het nu gaat om eenvoudig bijregelen, of om volledige demontage en ultrasonisch reinigen, verbussen van uitloopslijtage, afdraaien van tappen, polijsten van tapgaten, vervangen van opwindveer, enz.alle reparatie zijn in vertrouwde handen bij juwelier Arn van Ess.
De reparaties worden vooraf met de klant besproken.
Altijd met prijsopgave vooraf.